úzkost

Když jsme zamilovaní, těšíme se na setkání s tímto speciálním člověkem s velkým očekáváním. Setkání s milencem nebo randění je stejně vzrušující, protože pro některé to může být skličující zážitek. Ano, úzkost je skutečná a mnoho lidí ji trpí. Trpíme pocitem úzkosti z mnoha důvodů, ale všechno přichází k jednomu zlomovému bodu – celý zážitek z randění je jako noční můra. V případě, že také trpíte intenzivní úzkostí, než půjdete na rande, tady je to, co musíte udělat.

Nespěchejte ani nespadejte pod tlak

Někdy důvodem úzkosti před datem našeho dnu není náš pocit nízké sebeúcty, ale nepřiměřený tlak, který vyvíjíme, abychom měli dokonalé rande. Ale než se rozhodnete udělat něco neobvyklého, zeptejte se sami sebe na tuto otázku: budete to schopni dělat každý den? Pokud ne, tak proč to děláte teď? Neměli byste jít na rande s úmyslem potěšit pouze druhou osobu.

Vyhněte se setkání na nových nebo neznámých místech

Mnohokrát je naše úzkost způsobena strachem z neznáma, a když plánujeme schůzku na místě, kde jsme nikdy předtím nebyli, přidá se to k již zesílené úzkosti. Takže, pokud trpíte úzkostí spojenou s vaším randem, je vždy moudré vybrat místo, které dobře znáte. Možná kavárna, kterou často navštěvujete, nebo místo blízko vaší kanceláře nebo domova. Také můžete trvat na dvojím randění, což znamená, že si s sebou přivedete přítele a vaše druhá polovička udělá totéž, pokud to vašemu případu pomůže.

Přestaňte si dělat starosti s tím, co si o vás myslí druhá osoba

Pamatujte si, že není se třeba strachovat nad věcmi, nad nimiž nemáte žádnou kontrolu. Souhlasíme s tím, že když jdeme na rande, je těžké se nebát toho, co si druhá osoba může myslet. Ale strach z toho, že budeme souzeni nebo odmítnuti, může občas také vyvolat spoustu úzkosti. Pamatujte, že jste tím, čím jste a bez ohledu na to, zda vás někdo odmítne, nebo ne, to nezmění, kdo jste, že? Takže místo obav o souzení si užívejte rande bez očekávání a obav.

Přidat komentář

   

Zdraví