Ve vzduchu už je cítit jaro! A pro všechny majitele zahrad to znamená jediné – je na čase připravit se na další sezónu plnou grilování, koupání, řádění a lenošení. Zjistili jsme, co všechno se vám bude hodit!

Posezení je základ!

Každý, kdo vlastní zahradu nebo aspoň dvorek, by měl svůj kousek zeleně využít na maximum. Není přeci nic lepšího, než se po práci natáhnout s limonádou do stínu a užívat si ticho, klid a pohodu. Už se nemůžete dočkat? Připravte si svou zahrádku a jaro přijde mnohem rychleji – uvidíte!

K nejoblíbenější volbě patří skládací plážová lehátka, která seženete za pár korun, a navíc jsou neuvěřitelně pohodlná. Pokud ale patříte k zarytým romantikům a máte k dispozici dva stromy, zavěste mezi ně houpací síť. Poblíž postavte stolek a váš osobní koutek je na světě!

Při budování posezení nezapomeňte na stín. Ideální je posezení umístit tam, kde je stín přirozený, ale ne každý má na zahradě vzrostlé stromy, že? Můžete si buď pořídit praktické zahradní markýzy, nebo levné slunečníky, které můžete umístit kamkoliv (a užijete je i na dovolené).

Tip: Zahradní nábytek, lehátka, houpací sítě a zkrátka vše, co vám zpříjemní pobyt na zahradě, pořídíte ba vetroshop.cz

Už máte vše připraveno? Skvělé! Teď už jen zbývá počkat, až roztaje poslední sníh a vyhlížet sluníčko!

Gril na každou zahradu!

Zahradní gril by rozhodně neměl na žádné zahradě chybět. Oceníte ho, až si budete chtít dopřát nějakou tu grilovanou pochoutku, nebo až dorazí přátelé. Nemusíte hned kupovat luxusní gril za několik tisíc. Na občasné grilování si bohatě vystačíte se základním grilem za pár stovek.
A napadlo vás někdy, že grilovat nemusíte jenom v létě? Takové zimní, jarní i podzimní grilování může mít stejné kouzlo jako to letní – stačí to jen vyzkoušet!

   

Zdraví