Demi Lovato

Navzdory tomu, co by mohly naznačovat tituly jejího singlu "Confident" a "Sorry Not Sorry", Demi Lovato bojuje s menší nadváhou těla. Demi Lovato si protrpěla poruchu stravování, takže o tom ví své.

"Je to každodenní bitva. Někdy se cítím skvěle a pár dní se necítím skvěle. A někdy je to období časů, " říká 25 letá zpěvačka.

"Přestala jsem s dietou a trochu jsem přibrala, takže to byl boj, ale zároveň jsem šťastnější, protože se neomezuji od určitých potravin a už se už nestarám o jídlo."

Lovato, která nedávno zahájila svou třetí spolupráci s firmou Fabletics společnosti Kate Hudson, informovala fanoušky a následovníky sociálních médií v lednu prostřednictvím Twitteru, že se vzdala diety a výměnou se vzdala "chronického stresu".

"Myslím, že je něco v naší společnosti. Většina lidí je chycena v dietním koloběhu. Každá reklama v televizi je buď o hubnutí, fitness a potravinách, "říká Lovato, která dělá brazilskou jiu-jitsu dva roky.

"Myslím, že každý den pracuji na lepší verzi sebe sama. Je to zotavení, takže si nemyslím, že je to něco, co je lék nebo něco takového, "říká Lovato. "

"Chtěla jsem, aby tato zpráva vyšla pro ostatní lidi, a to zejména s příchodem nového roku, protože je to spoušť pro lidi, kteří se zotavují, protože je všechno o hubnutí," vysvětluje Lovato.

Lovato nyní přijímá své křivky s bikiny a selfies na sociálních sítích.

"Myslím, že vysílání sexy obrázků je tak silné a osvobozující," říká, že nikdy neváhala podělit se o své fotky.

Autor: Lukáš Vilímek

Přidat komentář

   

Zdraví