Příchod jara si žádá zejména změnu obsahu vašich šatních skříní. Odložte stranou teplé zimní kabáty, a rozjasněte svůj šatník barvami a vkusnými kousky v podobě lehčích jarních variant.

Jarní bundy

Ve vašem šatníku by zaručeně neměla chybět lehká bundička, kterou využijete jak v teplejších slunečních dnech, tak i v chladnějších jarních dnech. Jaro je totiž obdobím nevyzpytatelného počasí. Pánové by si proto měli pořídit pánské jarní bundy, které vykouzlí skvělý dojem. Nevolili bychom však klasickou černou, ale veselejší jarní barvy. Naopak ženám bychom doporučili jarní bundu s květinovými vzory, či v pestrých barvičkách, protože období jara si žádá především barevnost a hravost.

Tip: V teplých dnech jsou ideální i dámské vesty, které nemusí působit pouze sportovně! Stačí se s nimi jen vhodně sladit.

Slaďte to!

Abyste vykouzlili z vašeho oblečení jen to nejlepší – je dobré vše dokonale sladit. Dámám k těmto účelům zejména poslouží módní doplňky, kterými mohou být kabelky, lodičky či šperky. Pánové to se sladěním oblečení mají o něco těžší. Nejjednodušším způsobem může být pánská obuv, kterou si mohou sladit s jarní bundičkou či mikinou. Nebojte se toho! V celkovém dojmu to působí velmi elegantně a příjemně.

Klasika, co neomrzí

Nejste-li fanouškem pestrých barev či vzorů, vsaďte na černobílou kombinaci. Ta působí také velmi elegantně, a navíc s ní sladíte většinu oblečení ve vašem šatníku. S touto kombinací nikdy nesáhnete vedle! Vhodné v této kombinaci jsou zejména košile, trika, topy, nebo také moderní přehozy, či lehké svetříky.

Tip: Žhavým trendem jara jsou i pruhy! Ať už výrazné nebo klasické jemné proužky.

Předveďte se svými nejlepšími kousky! A co byste doporučili vy?

Přidat komentář

   

Zdraví