Avokádový toast s gorgonzolou
Rozdrťte avokádo v misce se solí a pepřem podle své vlastní chuti. Prozatím necháme odpočívat.
Vlašské ořechy nakrájíme na menší kousky a se skořicí je vložíme do malého kastrůlku nad středně nízké teplo. Opékáme max. 2-3 minuty, aby uvolnily ořechy aroma, zezlátly, ale nespálily se. Připravíme si opečené toasty, plátky chleba či bagety, co máte nejraději.
Na toasty nejprve položce na velmi tenké plátky vrstvu hrušek, následně avokáda a opečené oříšky nahoru. Závěrem hotové tousty ozdobte bohatě medem. Dobrou chuť!
Postup přípravy receptu
Sdílet
¼ šálku vlašských ořechů
špetka skořice
2 avokáda
sůl, pepř
4 plátky chleba
1 hruška
1,5 lžíce medu
2 lžíce rozdrobené gorgonzoly
(Visited 474 times, 1 visits today)
Hodnocení receptu
Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
Přihlaste se a napište recenzi
One Comment Hide Comments
Já avokádo miluju a tak se snažím hledat nové recepty, jak ho zpracovat. Váš recept mne velmi zaujal, vyzkoušela jsem a super 🙂 Kdo má také rád avokádo, tak bych doporučovala zkusit takový zeleninový tatarák s avokádem, recept jsem našla na https://www.mimikucharka.cz/lahodny-zeleninovy-tatarak-avokadem/ , udělala jsem ho i své 1,5 leté dceři a moc jí chutnal. Děláme si ho když tatínek není doma, jelikož tvrdí, že mu v tom chybí maso 😀