0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Avokádový toast s gorgonzolou

Avokádový toast s gorgonzolou

Rozdrťte avokádo v misce se solí a pepřem podle své vlastní chuti. Prozatím necháme odpočívat. Vlašské ořechy nakrájíme na menší kousky a se skořicí je vložíme do malého kastrůlku nad středně nízké teplo. Opékáme max. 2-3 minuty, aby uvolnily ořechy aroma, zezlátly, ale nespálily se. Připravíme si opečené toasty, plátky chleba či bagety, co máte nejraději. Na toasty nejprve položce na velmi tenké plátky vrstvu hrušek, následně avokáda a opečené oříšky nahoru. Závěrem hotové tousty ozdobte bohatě medem. Dobrou chuť!
  • Porcí 2
  • Lehké

Postup přípravy receptu

Sdílet

¼ šálku vlašských ořechů

špetka skořice

2 avokáda

sůl, pepř

4 plátky chleba

1 hruška

1,5 lžíce medu

2 lžíce rozdrobené gorgonzoly

(Visited 474 times, 1 visits today)

Adéla

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
předchozí
Bramboráky
další
Tortilla s grilovanou zeleninou a chedarem
předchozí
Bramboráky
další
Tortilla s grilovanou zeleninou a chedarem

One Comment Hide Comments

Já avokádo miluju a tak se snažím hledat nové recepty, jak ho zpracovat. Váš recept mne velmi zaujal, vyzkoušela jsem a super 🙂 Kdo má také rád avokádo, tak bych doporučovala zkusit takový zeleninový tatarák s avokádem, recept jsem našla na https://www.mimikucharka.cz/lahodny-zeleninovy-tatarak-avokadem/ , udělala jsem ho i své 1,5 leté dceři a moc jí chutnal. Děláme si ho když tatínek není doma, jelikož tvrdí, že mu v tom chybí maso 😀

Přidat komentář