Ingredience
-
1 kus listové těsto
-
2 kusy pórek
-
100g slanina
-
250g sýr
-
100g sýr feta
-
2 kusy (+na potření) vejce
-
2 snítky tymián
Postup přípravy receptu
Kroky
1
Hotovo
|
Philadelphii dejte do mísy, vyklepněte k ní jedno vejce, prolisujte česnek a vymíchejte hladký krém. Přidejte lístky tymiánu, osolte ho a opepřete. Nakrájejte pórek na tenká kolečka |
2
Hotovo
|
Listové těsto vyválejte, potřete je sýrovou směsí, na ni naskládejte slaninu, kolečka pórku a rozdrobte fetu. Okraje nechte volné a potřete je rozšlehaným vejcem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C, dokud okraje nezezlátnou. Trvá to asi 15–20 minut. |