těhotenství

Žádná žena si nechce nechat pro sebe, že je těhotná. Partnerovi to touží sdělit hned, jakmile jí doktor potvrdí těhotenství, zbytku rodiny a přátelům to obvykle řekne až za nějakou dobu, kdy má jistotu, že vývoj děťátka probíhá bez problémů. Jak ale nejbližším lidem sdělit, že čekáte dítě? Přinášíme vám několik kreativních způsobů, jak to originálně oznámit!

 

Tip č. 1: Dětské předměty, kam se podíváte

Rozmístěte po svém domově nebo po bytě svých příbuzných dětské předměty, které symbolizují narození miminka. Položte na viditelná místa chrastítka, dětské botičky a dudlíky a dejte rodině čas, ať pochopí onu radostnou novinu. Váš šibalský úsměv jim napoví, že uhodli správně!

Tip č. 2: Nalepte si na břicho samolepku „Dítě v autě“

Pořiďte si samolepku „Dítě v autě“ a nalepte si ji na břicho. Až budete s partnerem relaxovat v posteli, jistě nevydrží chvíli bez doteků a nenechavými dlaněmi vám pohladí bříško. Užijte si jeho moment překvapení, až bude zkoumat, co podivného jste si nalepila na tělo.

Tip č. 3: Využijte času Vánoc

Vánoční čas je jako stvořen ke sdílení radostných zpráv. Připravte pro příbuzné vánoční dárky, jimiž oznámíte očekávaný příchod miminka na svět. Zabalte mamince, tátovi, tetě a dalším milovaným příbuzným do papíru k dárkům s dětskou tematikou fotografii z ultrazvuku. Uvidíte, že se ihned dovtípí!

jak originalne oznamit tehotenstvi 3

Tip č. 4: Oblečte si tričko pro těhotné

jak originalne oznamit tehotenstvi 2

Je o vás známo, že nezkazíte žádnou legraci? Pak si na návštěvu k příbuzným nebo před partnerem oblečte vtipné těhotenské tričko s potiskem. A kdo chce, může si nechat ozdobit těhotenské tričko vlastním potiskem. Zároveň rozdejte trička i své rodině: tatínkovi tričko s nápisem „Dědeček“ a mamince tričko s nápisem „Babička“. Trička pro rodiče zakoupíte hned v několika velikostech a z rozličných materiálů.

Tip č. 5: Napište dopis za své nenarozené miminko

Není nic krásnějšího, než když vaši nejbližší otevřou obálku a v ní naleznou dopis od miminka, které brzy zavítá na svět. Takový fiktivní dopis můžete sepsat ozdobným písmem na počítači. Hovořte za své děťátko a napište, jak se na všechny těší a kdy rodina spatří poprvé jeho tvář. Vsadíme se s vámi, že text od miminka vezme za srdce i toho největšího tvrďáka.

Tip č. 6: Umístěte na viditelné místo těhotenský test

Snad každý ví z filmů, od přátel nebo z vlastní zkušenosti, co značí těhotenský test s dvěma čárkami. Položte na průchozí místo pozitivní těhotenský test a přiložte k němu vzkaz pro budoucího tatínka. Očekávejte hrobové ticho následované výkřiky radosti!

Tip č. 7: Vyrobte řidičák na kočárek

jak originalne oznamit tehotenstvi 4

Sedněte si o svém volnu k počítači a vyrobte pro své příbuzné neotřelý řidičák na kočárek. Nechte ho zatavit do ochranné fólie a vložte do obálek se jmény členů rodiny. Po rozbalení zachyťte jejich překvapené pohledy na fotoaparát a nechte si vyvolat vzpomínkovou fotku.
Oznámení těhotenství si zaslouží výjimečný okamžik nebo neotřelý nápad. Věříme, že jsme vás alespoň trochu inspirovali a den, kdy se rodina dozví o vašem těhotenství, se navždy zapíše do jejich pamětí.

Přidat komentář

   

Zdraví