jídlo

Cesta za správným stravováním není vždy jednoduchá. Zkoušeli jste si třeba pár dní zapisovat, co jíte, kolik energie vám pokrmy dodaly a jaké bylo jejich složení? A odoláte, když si jdete koupit něco zdravého, abyste si k tomu nekoupili taky něco, nad čím by výživový poradce zaplakal? Jíst zdravě prostě není tak jednoduchá, jak bychom si přáli.

 

Pravidelnost a kvalita potravin je základ

Současná doba plná stresu nahrává rychlým řešením, ale fastfoodové kalorické bomby tím správným nejsou. Poraďte se s odborníkem, jaký by měl být pro vás optimální energetický příjem vzhledem k vašemu pohlaví, aktuální hmotnosti a životnímu stylu. Firma DietFreshMenu má experty na výživu v Brně, Olomouci i Ostravě a spoustu rad najdete také na jejich webové stránce.

A právě na základě spolupráce s odborníky firma sestavuje programy pro muže i ženy, kteří chtějí výrazně zhubnout, zbavit se několika kilogramů váhy, nebo si ji jen udržet, a přitom jíst kvalitně a zdravě. Optimální denní příjem je rozvržen do pěti porcí a je dobré se naučit je konzumovat v přibližně stejnou denní dobu.

Jídlem k hubnutí

Krabičky s kvalitními pokrmy od DietFreshMenu mnoho lidí překvapí, protože i když budou jíst víc než dřív, budou hubnout. Hodně lidí s nadváhou totiž paradoxně trpí podvýživou, protože se snaží jíst co nejméně. Ale to je cesta do pekla. Naopak, pět vyvážených porcí jídla, které vám bude chutnat, je tou správnou cestou. A s DietFreshMenu si je můžete od pondělí do pátku dopřát bez nakupování, vážení a vaření. Dostanete vše hotové a k tomu opravdu moc dobré. Ale nemusíte objednávat na celý den, je to jen na vás.

DietFreshMenu sází na kvalitní suroviny

Zdravé nemusí být bez chuti. Příliš soli nahradí koření a bylinky, čerstvé maso, kvalitní šunky a mléčné výrobky dodají potřebné bílkoviny a také sacharidy vám budou určitě chutnat, protože v nabídce je kvalitní celozrnné pečivo a také zdravé těstoviny, noky a lehké knedlíky vlastní výroby. DietFreshMenu je dostupné na několika rozvozových trasách na Moravě a také kolem Bratislavy. Dobrou chuť.

Přidat komentář

   

Zdraví