Křemelina

Trápí vás oslabená imunita, špatné trávení, nedostatek energie a celková slabost nebo další obtíže? Řešení může být v takové situaci poměrně jednoduché.

Detoxikace střev může mít dalekosáhlé účinky, které výrazně překračují pouhé upravení zažívání. V trávicím traktu je totiž situována velká část imunitního systému a špatně fungující a zanesená střeva se mohou projevit i četnými příznaky, které s trávením zdánlivě vůbec nesouvisejí.

Proč zvolit pro detoxikaci křemelinu?

V současné době je na trhu celá řada různých speciálních doplňků a prostředků pro detoxikaci střev. Proč tedy zvolit právě křemelinu? Důvodů je hned několik.

1.    Je to velice jednoduchá cesta – nepotřebujete žádnou komplikovanou dietu ani složité procedury. Prostě do svého jídelníčku zařadíte lžičku křemeliny denně po snídani (zpočátku stačí lžička čajová). Už tento prostý krok může s vaším tělem udělat divy.

2.    Účinky jsou rychlé a pozorovatelné – již po několika dnech užívání křemeliny můžete vidět první zlepšení. Většinou první dochází k úpravě a zpravidelnění zažívání a k vymizení pocitu únavy a slabosti.

3.    Je to přírodní řešení – křemelina je v podstatě látka tvořená zkamenělými schránkami řas. Ke konzumaci je vhodná pouze velmi čistá křemelina v přírodním stavu.

4.    Vaše zdraví podpoří i vysoký obsah křemíku – křemelina je totiž bohatým zdrojem tohoto stopového prvku, kterého má většina populace nedostatek.

Jaké další účinky křemelina přináší?

Jak již bylo řečeno, křemelina je ideální pro detoxikaci střev. Díky své struktuře na sebe dokáže vázat bakterie, viry, parazity a odpadní látky a odvést je z těla. Kromě toho dokáže křemelina na lidské zdraví působit také pomocí vysokého obsahu křemíku.

 Křemík je důležitým součinitelem podílejícím se na stavu kostí, vazů, kloubů či nehtů a zubů, ale také vlasů, cév či ledvin. Je také významným antioxidantem. Křemelina tedy působí hned dvěma způsoby, což ji činí velice účinným prostředkem upevňujícím zdraví organismu.

Zdroj: Mineralion.cz

 

Související články:

Křemelina - co získáte jejím užíváním?

Zázrak jménem křemelina

Přidat komentář

   

Zdraví