0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
100g houby sušené
80g máslo
2 lžíce mouka hladká
500ml vývar hovězí
špetka kmín
200mil smetana na šlehání
200mil smetana zakysaná
petržel
sůl
pepř
Houbová omáčka

Houbová omáčka

Cuisine:
    • 45
    • Porcí 4

    Ingredience

    Postup přípravy receptu

    Sdílet
    (Visited 80 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Sušené houby zalijte horkou vodou a nechte nabobtnat. Slijte, případně je pokrájejte a vodu uchovejte. Na rozehřátém másle osmahněte nakrájené houby, poprašte kmínem a chvilku restujte.

    2
    Hotovo

    Zalijte vývarem nebo vodou z namočených hub. Obě smetany promíchejte s moukou, přidejte do hrnce, zamíchejte a nechte 20 minut provařit na mírném ohni. Každou chvilku promíchejte. Nakonec omáčku dochuťte solí, citronovou šťávou a vmíchejte nakrájenou petrželku.

    radek

    Hodnocení receptu

    Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
    předchozí
    Vietnamský okurkový salát
    další
    Salát Caesar
    předchozí
    Vietnamský okurkový salát
    další
    Salát Caesar

    Přidat komentář